Hvad er BDSM

BDSM er en forkortelse for bondage, dominans, submission og masochisme. Disse 4 elementer udgør tilsammen forkortelsen BDSM, og kan kort betegnes ved bondage, at være spændt fast og bundet op, dominans, at være dominerende over for en seksuel partner, submission, som handler om at underkaste sig sin seksuelle partner, og masochisme, som handler om at underkaste sig ydmygende og afstraffende behandling.

 

Der er mange måder hvorpå sex kan manifestere sig som BDSM, både i mere eller mindre ekstrem grad. Eksempelvis vil mange mene bondage sexlegetøj kan være ret uskyldigt med et par håndjern, hvorimod de samme ville mene det var mere ekstremt, at blive spændt fast og bundet op på diverse sexmøbler, vægge, loft og lignende med andet bondage sexlegetøj.

 

Den ydmygende og afstraffende behandling som findes ved masochisme, kan på samme vis være meget forskellig. Mange kvinder, og sågar mænd, nyder at få et klask eller smæk i numsen under sex, mens andre gerne vil have det vildere med en pisk.

 

Som det kan ses er mulighederne mange, og er du blevet nysgerrig er der masser af inspiration at hente. Det kan du finde mange steder, både ude i den virkelige verden hvor du kan møde ligesindede, eller ved at søge inspiration til BDSM online. Her kan du finde mere viden, råd og vejledning, samt anbefalinger til at komme i gang, herunder hvilket sexlegetøj og andet sextilbehør, som kunne være godt for dig.

 

Ønsker du at møde ligesindede findes der forskellige grupper på sociale medier, som du kan anmode om at blive en del af. BDSM kan dog godt være et lidt “lukket miljø”, og svært at finde fodfæste i, hvis ikke man på forhånd kender nogle i miljøet. Her kan man betro sig til en medarbejder i en sexshop, der ofte kan hjælpe en godt på vej ind i et BDSM miljø.